Artikkelit

Järin Möyremä

Kahden Tornin DVD-faktoja

Los Angeles (21.4.2003): Katsojat voivat matkata syvemmälle Keski-Maahan New Linen/FS Film Oy:n julkaistessa Taru Sormusten Herrasta: Kaksi tornia videona ja DVD:nä elokuun 27. päivänä, 2003.

New Line Cineman parhaiten tuottanut menestyselokuva ja kriitikoiden ylistämä Kaksi tornia jatkaa Keski-Maan taistelusta kertovaa tarinaa. Peter Jacksonin ohjaama ja osaksi käsikirjoittama elokuva perustuu ylistettyyn kirjalliseen ja kielelliseen mestariteokseen, jota monet pitävät parhaimpana koskaan kirjoitettuna fantasiaeepoksena.

Kahden tornin kahden levyn DVD-version ääni- ja kuvanlaatu on hiottu huippuunsa ja se sisältää paljon erinomaista lisämateriaalia, mitä katsojat osaavatkin jo odottaa New Line Home Entertainmentilta.

DVD sisältää ainutlaatuista lisämateriaalia, mm. Sean Astinin (Sam) lyhytelokuvan, The Long and Short of It, ennakkokatsauksen marraskuun 19. päivänä julkaistavaan Kahden Tornin pidennettyyn Special Extended Edition DVD-erikoisversioon sekä kymmenminuuttisen ennakkovilkaisun Kuninkaan paluun kulissien taakse. Kuninkaan paluu on kolmas ja viimeinen osa Taru Sormusten Herrasta -saagassa ja se tulee Suomessa elokuvateattereihin maailman ensi-iltapäivänä, joulukuun 17. päivänä 2003.

Ohessa on luettelo Kahden tornin DVD-materiaaleista.

Ensimmäinen levy

Toinen levy