Vuosijuhlamiitti 2.1. - MIHIN? Tilaisuus vaikuttaa!

Haluaisin vuosijuhlamiitin alkavan perjantaina 2.1. ja päättyvän...

  • sunnuntaina 4.1.

    Votes: 5 21,7%
  • maanantaina 5.1.

    Votes: 4 17,4%
  • tiistaina 6.1.

    Votes: 14 60,9%

  • Total voters
    23
  • Poll closed .

Jasdril

Kontulainen
Vastuuhenkilö
Poikkeuksellinen miittitopikin aloitus! Pätevä ja perinteinen miitti-info tulee kyllä tämän paikalle myöhemmin, mutta ennen sitä tiedossa suuri ja maailmanmullistava gallupkierros!

Kuten moni lienee jo huhuja kuullut, vuosijuhlamiitti tullaan järjestämään myös ensi vuoden alussa. Miitin alkamispäiväksi on jo vahvistettu perjantai-ilta 2.1. (saapuminen suhteellisen myöhään illalla klo 19 alkaen, koska paikalla on päiväsaikaan muita ennen meitä). Mutta koska miittiä seuraava tiistai on 6. päivä eli loppiainen eli mainio vapaapäivä, uskoisin, että melko monella on vielä maanantai 5.1. myös vapaapäivä.

Suuri kysymys onkin: onko halukkuutta venyttää vuosijuhlamiittiä maanantaille tai tiistaille saakka?
 
Nostaisi sitä enemmän kuin mitä Ereborissa on kultaa, tietenkin!
Nopeiden laskelmieni mukaan miittimaksut voisivat olla seuran jäsenille 25-35 euron luokkaa pe-ti, jos Hämeenkosken arkivuokra on sama kuin viikonloppuvuokra. Sisältäen n. viiden euron arvoisen vuosijuhlan ruokailun lauantaina.
 
Last edited:
Pitkä miitti kuulostaa minustakin ihan kivalta. Edellisestä pidemmästä miitistä (Hobitti-jonotus) nimittäin onkin jo aikaa!
 
En todennäköisesti voi jäädä viikonloppua pidemmäksi ajaksi (jos ylipäätään pystyn osallistumaan), mutta kyllähän pitkät miitit ovat kivoimpia.
 
Sitä voisi tulla koko ajaksi, ihan tuonne loppiaiseen asti, vaikka äänestin kyllä jotain ihan muuta. Mutta joo, innostusta piisaa, kun pikkujoulumiittikin jää nyt väliin. Maanantaina on kyllä työpäivä, joka hiukan osallistumista varjostaa. Potentiaalisilla kyytiläisillä sitä työpäivää sensijaan ei olisi.

Yhdessä syöminen ja mahdollinen "pukeutuminen" olisivat tietty plussaa. Eikä mitään ylikivaa ohjelmaa tai leffaputkea maanantaille virka-aikaan?
 
Pidempi miitti on hyvä idea minunkin mielestä. Mietin et pitäiskö sen ilmoittautumisen alkaa "jo" viikon kuluttua? (tai ensi maanantaina?). Tää kuukausi kuluu kuin varkain, kun on niin paljon kaikenlaista joulujohdannaista säätämistä itsekullakin, enempi tai vähempi.
 
No, seuran kalenteriin on jo merkattu ilmon alkavan 8.12. notta joo-o, se alkaa ensi maanantaina [22]

Äänestys on auki vielä tämän päivän, mutta kyllä tässä nyt on niin paljon tullut positiivisuutta pe-ti -miittiä kohtaan, että sellainen järjestettäneen. Lisäinfoa tänään tai huomenna.
 
Last edited:
Ylös