Hobitti-teatteria Imatralla 2015!

Kuka tekee varauksen kiinalaiseen? Minulla on nyt aika paljon kaiken maailman luottamustehtävien hommia harteillani, etten jaksaisi ottaa lisää hoidettavia asioita kontolleni.
 
Kiinalaiseen hep yksi. Löytyykö joku toimelias Muu jo tekemään varausta vai soitanko minä alustavaa ruokailijamäärää vaikkapa torstaina?
 
Tarvinneekohan kiinalaiseen mitään varausta edes tehdä, jos meitä on "vain" seitsemän sinne menossa? Toki jos joku jaksaa asian hoitaa niin eipä siitä varmasti haittaakan ole!
 
Valtionhotelli toivottaa meidät tervetulleeksi ja tosiaan olisi hyvä, jos ilmoittaisimme mitä syömme etukäteen. Ilmoittakaa minulle valintanne yksärillä pikinmiten!!!

EDIT. Voisi olla hyvä jättää erilliset alkupalat ja jälkiruuat pois, ettei ruokailu venähdä liian pitkäksi. Käydään jälkkärillä sitten esityksen jälkeen. :)

EDIT 2. Muistakaa ilmoittaa myös ruoka-aineallergianne!!!

Menu
http://www.rantasipi.fi/hotellit/imatran-valtionhotelli/ravintolat/fi_FI/ravintolat/_files/92700194555506173/default/1301 Rantasipi Imatran Valtionhotelli 16s 200x297 Paikalliset Menu V2.pdf

Chef suosittelee
http://www.rantasipi.fi/hotellit/imatran-valtionhotelli/ravintolat/fi_FI/ravintolat/_files/93176584409843796/default/Rantasipi Imatran Valtionhotelli_Ravintola_Chef suosittelee -menu.pdf
 
Last edited:
Meiät taidettiin unohtaa laskuista (tai ei ainakaan laitettu tonne listaan), mutta voitaisiin mennä kiinalaiseen. Tosin määrämme on pudonnut kolmeen. Niin ja mekin lähdemme autoilemaan takaisin pääkaupunkiseutua kohti näytöksen jälkeen.

Jos joku miettii auton pysäköintiä niin ainakin tuolla on pdf kaupungin pysäköintipaikoista.
 
Hei!
Onko minulla mahdollisuutta vielä osallistua yhteisruokailuun? Minä voin tulla vaikkapa kiinalaiseen myös, jos Valtionhotelli on jo buukattu? ja kertoisiko joku vielä minulle monen aikoihin? En nimittäin mene Lappeenrantaan sittenkään ennen esitystä. Tulen autolla paikalle Kouvolan seuduilta :)
 
Soitan huomenna kiinalaiseen ravintolaan noin-kymmenen-tyyppiä-noin-yhden-aikaan-iltapäivällä-arviolla. Piti soittaa jo tänään, mutta päivällä en muistanut. @Henane : kiinalaiseen haluavista ainakin Isilmire, minä ja Lehtis tulemme samalla junalla, joka on Imatralla 12:43. Eli siitä varmaan talsimme suoraan syömään, minä ainakin voisin ja pääkaupunkiseudulta tulevat ovat aamupalansa syöneet vieläkin aikaisemmin.

Edit. Kävelymatkaa oli näköjään enemmän kuin arvelin, 2,8 kilometriä guuggelikarttojen mukaan. Eli puolen tunnin kävelymatka. Suhteutan aika-arvioni tähän.
 
Last edited:
Valtionhotelliin mahtuu vielä sillä varasin sieltä 20 paikkaa.

Valtionhotelliin ilmoittautuneet kertokaa yksityisviestillä haluamanne ruokanne minulle torstaihin klo 14 mennessä!!

Noin puolelta olen jo saanut viestin. Kiitos! :)
 
Huomio kiinalaisen ruuan ystävät:
Xiangfuhun soitettu ja tehty pöytävaraus lauantaille alkaen noin klo 13:30, 8-10 henkeä, minun sukunimelläni (Suppanen).

(eat.fi:hin pitäisi päivittää toimiva numero, nyt siitä puuttuu pari numeroa lopusta)
 
Huomio kiinalaisen ruuan ystävät:
Xiangfuhun soitettu ja tehty pöytävaraus lauantaille alkaen noin klo 13:30, 8-10 henkeä, minun sukunimelläni (Suppanen).

Minä, Satekai ja +1 pyrimme saapumaan kiinalaiseen klo 13.30.
Voi olla että tulemme hieman myöhässä.
 
Juu, tuo aika-arvio oli annettu vain sen pohjalta milloin me junalta tulijat olemme varmasti viimeistään paikalla.
 
Me taidetaan syödä ihan kotona, tullaan suoraan teatterille. On tuolle keskimmäiselle jo teatterireissu jännä, niin menisi ihan hulabalooksi jos lähdettäis hulinaan aiemmin. Villivirtas-häröilyä. Mut rohkeasti lähtee mukaan teatteriin ja tahtoo ehdottomasti pukeutua mun Kontu-paitaan, kutistunut ja kitistynyt kuivausrummussa. Toivottavasti sopivaa, vaikkei vielä ole yhdistyksen jäsen. Tuleva jäsen, jos lukee Hobitin ja TSH:n, se oli Elenëllekin vaatimus. :grin:

Ai joo, jos on tarvetta kyytiin teatterilta asemalle, meidän kyydissä pääsee neljä tai voin heittää kyllä parikin keikkaa. Huikatkaa jos sellaiseen tarve!
 
Me lähdetään tässä pikkuhiljaa kohti itää (varkaille tiedoksi että ei kannata yrittää, sillä Novan vanhemmat ovat meillä vahtimassa koiria). Ei siis olla enää ihan samalla tavalla koneen ääressä vaikka tilannetarkistuksia päästäänkin tekemään. Eli jos tulee jotain akuuttia johon pitäisi reagoida nopeasti niin kannattaa ehkä laittaa vaikka puhelimeen viestiä että osataan käydä katsomassa.

Tavataanko me hotellin edessä ja mennään yhdessä sisälle?
 
Hei! Jos kiinalainen ei ole tupaten täynnä niin voisimme ystäväni kanssa tulla sinne syömään kanssa :) Saapunemme paikalle viimeistään kahdelta, tullaan ainakin moikkaamaan ensiksi sinne jos sattuisi ettei tilaa ole.

Teoreettisesti jos jollakulla vielä viimetipan tarve olisi niin kyydissämme voisi päästä Lahdesta vähän ennen puoltapäivää 2-3 henkilöä.
 
Jees ilmoittelen vielä kerran, että jos joku junailija haluaa autokyytiä asemalta Valtionhotellille/Kiinalaiseen niin voin tarvittaessa tulla asemalle 12:43. Myös esityksen jälkeen kyyti asemalle onnistuu, sillä ajan muutenkin lähes aseman ohitse. YV jos nyt päivällä on kyydintarvetta!
 
Oli oikein mukava lauantaiekskursio. Kiitos erityisesti junamatkaseuralle ja kiinalaisessa ruokailijoille. Teatterin aulassa oli ihana vilske, kun oli niin paljon innostuneita ja asuihin panostaneita ihmisiä. Näytelmäkin oli loistava, huolimatta pienistä varmaan tahattomasti naurattavista kohdista.
 
Last edited:
Ylös