Juhlapuun videokilpailu: ÄÄNESTYS

Ehdokkaani Juhlapuun videokilpailun voittajaksi on:

  • VALITUT PAHAT: Musta portti on kiinni

    Votes: 14 48,3%
  • Alboin: Elrond kertoo Viimeisestä liitosta

    Votes: 10 34,5%
  • Atheon: Piippukessusta

    Votes: 5 17,2%

  • Total voters
    29
  • Poll closed .

Husky

Ilmaanhaukkuja
Arvoisat kontulaiset! On aika Juhlapuun perinteisen (?) videokilpailun ensimmäisen äänestyksen! Äänioikeus on jokaisella joka omaa tunnukset Käärmeeseen. Äänestys on avoinna su 7.8. asti.

Ehdokkaat ovat:

*************

VALITUT PAHAT: Musta portti on kiinni


*************

Alboin: Elrond kertoo Viimeisestä liitosta


HUOM. Videossa on tekstitys, joka ei ole oletuksena päällä. Sen saa päälle videon asetuksista.

*************

Atheon: Piippukessusta


Video "Piippukessusta" on sääntöjen mukaan ylipitkä, mutta se asetetaan silti julki. Kilpailun jury pidättää oikeuden äänestyksen jälkeen muuttaa tulosta kyseisen videon osalta.

*************

Äänestys on täten auki. Olkaapa hyvät! Myös videoista keskusteleminen on sallittua ja jopa suotavaa!
 
Last edited:
Elrond kertoo -videossa on muuten tekstitys, joka ei liene oletuksena päällä. (Ja jos katsoo Piippukessusta-videota kuulokkeiden kanssa, kannattaa pitää niitä molemmilla korvilla, niin kuulee kunnolla kummatkin puhujat.)
 
Valittujen pahojen videosta tulee mieleen vähän aikaa sitten Teemalta tullut Johannes Lehmuskallion ohjaama lyhytelokuva Odotus.
Vaikeaa valita, mitä äänestäisi.
 
Valinta ei tosiaan ollut ihan yksinkertainen. Enkä ole edelleenkään ihan varma valitsinko oikein, mutta sillä mennään minkä ruksasin.
 
Vaikea valinta oli, mutta tämän hetkisen tilanteen nähtyäni olen tyytyväinen miten äänestin. :p
 
Genrehajonta on tosiaan mielenkiintoinen. Kaikki videot ovat keskenään ihan erilaisia. Sehän oli toki hyvin toivottavaakin :) Minulle oli aika selvä mitä äänestin, kyseessä olivat henkkoht mieltymykset jotka video tavoitti.
 
VIRALLINEN TULOSKATSAUS

No niin, kuten olette ehkä jo huomanneet, niin äänestys on ratkennut! Kärkikaksikon kesken kisa oli tiukka mutta selkeä. Vaikka tulokset näkyvät kaikille tuolta ylhäältä, niin viralliset tulokset julistettakoot vielä sanallisesti.

Tämän vuotisen (tuleeko tästä perinne, siitä täytyy Juhlapuun kesken keskustella) videokilpailun voittajaksi kruunataan - TORVISOITTOA TÄHÄN KIITOS - työryhmä VALITTUJEN PAHOJEN jännitysnäytelmä Musta portti on kiinni.

Toiseksi sijoittuu Alboinin taiteellisilta ansioiltaan kiistaton paperianimaatio (tjsp) Elrond kertoo Viimeisestä Liitosta.

Kolmanneksi tulee Atheonin dokumenttilyhäri Piippukessusta. Vaikka video on sääntöjen mukaan ylipitkä, ei jurylla ole tarvetta kokoontua tulosten muuttamiseksi videon sijoituttua viimeiseksi. Julistamme diktatorisesti videon pituudestaan huolimatta hyväksytyksi.

Mikäli saamme päähämme järjestää kilpailun myös ensi vuonna, lienee syytä viilata sääntöjä ainakin videoiden pituuden suhteen. Allekirjoittanut piti kolmen minuutin mittaa ihan riittävänä (varsinkin kun säännöt sallivat vaikka trilogian tekemisen), mutta smialissamme oli myös niitä jotka kannattivat viittä minuuttia pituusrajaksi. Jälkiviisaus on aina parasta...

Suuri kiitos kaikille osallistuneille! Vähän jossain vaiheessa mietitytti että osallistuukohan tähän kukaan... Sain jo itsekin sata ideaa että mitä olisi hauska kuvata, mutta toteutus jäi mielikuvien tasolle.

Ps. Smialeihin kuuluvat tekijät/työryhmät, muistakaa sitten raportoida tekeleenne ja sijoituksenne smialvastaavalle.
 
Ylös