Artikkelit

Järin Möyremä

Ensikatsaus Kahden Tornin SEE DVD -versioon

Ain't It Cool Newsin tärkeimpiin vakoojiin kuuluvalla Johnny Bartletilla on ollut etuoikeus nähdä Kahden tornin laajennettu versio peräti neljä kuukautta ennen sen julkaisemista. Hänen raporttinsa kyseisestä hartaasti odotetusta versiosta on ensimmäinen laatuaan. Järin Möyremä nappasi ja käänsi parhaat palat raportista!

Laajennettu versio Kahdesta tornista on aarreaitta kaikille faneille samaan tapaan kuin laajennettu Sormuksen ritarit oli viime vuonna. Uutta materiaalia on niin paljon pitkin elokuvaa että tuntuu kuin kokisi rakastamansa klassikon uudestaan vielä mahtavampana kuin muistikaan. Elokuvan pituus on nyt eeppinen 3 tuntia 40 minuuttia, joten jos inhosit teatteriversiota inhoat tätä versiota vieläkin enemmän. Lisättyjen kohtausten erikoistehosteet ovat yhtä laadukkaita kuin alkuperäisetkin huolimatta siitä että ne on viimeistelty suoraan DVD:lle.

Ja sitten spoilereita…

…eli seuraavassa tärkeimmät elokuvaan lisätyt kohtaukset:

Lisäksi monia muitakin kohtauksia on laajennettu tuomaan lisäinformaatiota ja -syvyyttä elokuvaan. Tässä olivat kuitenkin ehkä huomattavimmat muutokset.