Artikkelit

Järin Möyremä

Finnkino: TSH-lippuja ei tarvitse jonottaa pakkasessa

Taru Sormusten Herrasta - Kuninkaan Paluu -elokuvan liput tulevat myyntiin lauantaina 22.11.2003. Finnkino tarjoaa jonottajille jälleen lämpimän jonotusyön, ja tänä vuonna mukana on neljä elokuvateatteria, joissa vietetään Taru Sormusten Herrasta -juhlaa koko lauantain vastaisen yön. Jonotusyön tapahtuman teatterit ovat Helsingin Tennispalatsi, Tampereen Plevna, Jyväskylän Fantasia ja Oulun Formia.

Jonottajat pääsevät sisään teatteriin 21.11. alkaen klo 21.30 ja ovet suljetaan yöllä klo 24.00. Jonottajat voivat liikkua teatterin sisätiloissa vapaasti yön aikana saatuaan jonotusnumeron lipunmyyntiä varten.

Yön aikana teattereiden palvelut ovat jonottajien käytössä ja esityksessä on Taru Sormusten Herrasta -elokuvan levittäjän FS Filmin elokuvia: toiveuusintana molemmat aikaisemmat Taru Sormusten Herrasta - elokuvat, Sormuksen Ritarit ja Kaksi Tornia sekä ennakkonäytöksenä mm. elokuva Master & Commander. Lisäksi esityksessä on normaalia ohjelmistoa. Yön kaikki näytökset klo 23.00 - 5.00 maksavat kuusi euroa.

Yöllä on mahdollisuus päästä pelaamaan mm. Taru Sormusten Herrasta: Kuninkaan Paluu -konsolipeliä isolla kankaalla.

Teatterin ovien sulkeuduttua yöllä rakennuksesta pääsee ulos, mutta ei enää sisään ennen ovien aukeamista lauantaina normaalin aikataulun mukaan. Aamulla klo 5.30 alkaa ryhmittyminen lipunmyyntiä varten jonotusnumeroiden perusteella ja lipunmyynti yönsä teatterissa viettäneille alkaa klo 6.00. Internet ja puhelinvarauskeskus Kinolippu 0600 007 007 (0,82€/puh+pvm) aloittavat myynnin klo 8.00.

Muissa Finnkinon teattereissa Taru Sormusten Herrasta: Kuninkaan Paluu -elokuvan liput tulevat myyntiin 22.11. normaalien aukioloaikojen mukaan.

Finnkino on Suomen suurin elokuvateatteriketju. Finnkinolla on Suomessa yhdeksällä paikkakunnalla 16 elokuvateatteria, joissa on yhteensä 73 salia. Paikkakunnat ovat Helsinki, Turku, Tampere, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori ja Rovaniemi. Lisäksi Finnkinolla on tytäryhtiöt Virossa, Latviassa ja Liettuassa.