Möyrijät 2003

Järin Möyremä

Möyrijät

He ovat: Ne fanit jotka ovat tämän sivuston takana. Emme kuulu mihinkään kaupalliseen organisaatioon emmekä saa toiminnastamme mitään voittoa.

Ilkka Räisänen

Ilkka on 23-vuotias. Hän on tällä hetkellä sivarina Tieteellisten seurojen valtuuskunnassa. Hän kääntää ja kirjoittaa artikkeleita ja vaikutti tiivisti sivujen ulkoasujen suunnitteluun. Hän teki soittoäänet. Ilkka on toinen Järin Möyremän "pormestareista".

Jouni Räisänen

Jouni on myös 23-vuotias - osuvasti, sillä hän on Ilkan kaksosveli. Hän työskentelee lastentarhassa ja harrastaa Sormusten herrasta vouhottamisen lisäksi näyttelemistä. Myös Jouni on kääntäjä, kirjoittaja ja "pormestari" ja osallistui sivujen ulkoasun suunnitteluun. Ilkka ja Jouni ovat sivujen keskeiset ideoijat.

Vilja Väisänen

Vilja toteutti teknisesti sivujen ensimmäisen, joskin bugikkaan version. Hän on myös vastuussa suurimmasta osasta sivuja varten tehtävästä Photoshop-työstä sekä kaikista sivuille ilmestyvistä alkuperäisistä piirroksista. Vilja opiskelee leikkaajaksi Lahden muotoiluinstituutin elokuvalinjalla. Hän on myös 23, mutta se on vain sattumaa.

Kim Westerberg

Kim tuli viimeisenä mukaan joukkoon mutta on ollut varsinainen hengenpelastaja. Hän on vastuussa Järin Möyremän uusimmasta ilmeestä, päivälaskurista ja gallupista. Kim on 19-vuotias ja Järin Möyremän ohjelmoija. Hän myös hankki meille tämän nykyisen serverin. Kimin voi löytää pelailemasta osoitteessa Gang Waspilla.

Konnussa vuodesta 2020 alkaen ollut Järin Möyremän teema on Vesa Piittisen mukaelma alkuperäisestä värimaailmasta.