Tule Valinoriin!

Vaella yhdessä Jalon Kansan kanssa Lórienin vihreissä ja mykistävän kauniissa lehdoissa.

Näe kuinka tähtivalo heijastuu Alqualondën sataman tummasta vedestä.

Tunne valarin mahti ja koe Valinorin kauneus.

Sinulle, joka osaat arvostaa laatua ja suuria elämyksiä! Sinulla on myös varoja laitettavaksi näihin suuriin elämyksiin. Keski-Maa Randir tarjoaa NYT matkan Valinoriin, valarin saleihin! Tämä tarjous on ainutkertainen mahdollisuus, joka toistuu vasta kun Maailma loppuu.

Valinorin yö on henkeäsalpaavan kaunis

Tätä eivät muut tarjoa!

Viimeisen haltialaivan on tarkoitus lähteä kohti Valinoria keskiyöllä 19.12.2023 N.A. Valkea joutsenlaiva odottaa teitä Harmaissa Satamissa viedäkseen teidät Suoraa Tietä Kuolemattomille Maille. Vain kymmenen ensimmäistä varaajaa pääsee mukaan, sillä sen enempää sindarin viimeiset eivät ulkopuolisia mukaan halunneet ottaa.

Haltiat, jotka matkustavat kanssanne eivät ole ketä tahansa vaan heidän joukossaan on itse Círdan Laivanrakentaja. Hän on viimeinen haltia, joka jättää Keski-Maan, sitten he ovat poissa. Mutta sinun ei tarvitse surra heidän menoaan, sillä sinä voit olla mukana. Ajattele sitä riemua ja loistoa, jonka Kuolemattomat Maat voivat tarjota. Ei huolta tulevasta, sillä Valinor on valarin suojeluksessa. Valinorissa ei kärsitä sairaudesta eikä kuolemasta. Ajattele asiaa, ei kevätflunssaa eikä kuoleman pelkoa [1].

Pidätkö itsesi sivistämisestä? Nautitko uuden oppimisesta ja asioiden syvällisestä pohtimisesta? Jos vastaa kyllä, tämä matka on ehdottomasti sinua varten. Missä muualla voisit oppia enemmän, kuin valarin jalkojen juuressa? Ympärilläsi ovat valar, maiar ja eldarin kolme sukukuntaa. Valinorissa ei ole tapana salata viisautta vaan sitä jaetaan auliisti kaikille. Myös sinulle, jos sitä haluat.

Älä huolestu! Ei Valinor ole mikään koulu. Voit tehdä aivan mitä itse haluat! Vuorikiipeilyä Taniquetilillä, uintia Lorellinin järvellä, ratsastusta Oromën metsissä, purjehdusta Eldamarin lahdella! Siinä vain muutamia ajanviettotapoja Valinorissa. Tai sitten voit vain olla ja levätä [2].

Varaa NYT!

Verrattuna siihen kaikkeen, mitä tulet saamaan on hinta 999 999,99 € suorastaan mitätön. Ajattele asiaa! Mitä kaikkea saatkaan alle miljoonalla ja sehän on nykypäivänä pikkuraha.

Sitäpaitsi tässä tarjouksessa ei oikeastaan ole kyseessä matka vaan muuttaminen. Puhumme matkasta, koska jos haluat voit lähteä pois. Olemme kuitenkin 99.99% varmoja siitä, että haluat jäädä pysyväksi asukkaaksi [3].

Mitä ei Valinorissa ole, sitä ei tarvita!

Olemme siis yhtä mieltä siitä, että sinä haluat lähteä Valinoriin? Hyvä. Mutta valitettavasti se ei ole niin yksinkertaista. Koska niin monet ihmiset haluavat lähteä, on meidän jotenkin tehtävä seulontaa. Sinun pitää perustella oikein hyvin syy, miksi sinun pitäisi päästä lähtemään. Ne kymmenen, jotka esittävät parhaat perustelut pääsevät mukaan. Tietenkin olettaen, että he maksavat tuon nimellisen hinnan matkasta.

Perustele täällä, miksi juuri Teidän pitäisi päästä tälle matkalle!


[1] Kuolemattomuus ei kuulu takuun piiriin, sillä voit joutua yllättävään onnettomuuteen, emmekä me voi ohjata kohtaloa.
[2] Epäilemme kuitenkin, ettet edes sinä jaksa maata ikuisuutta. Kirjaimellisesti.
[3] Jos kuulut noldoriin, sanoudumme ehdottomasti irti kaikesta vastuusta, jos kuitenkin haluat palata. Muihin rotuihin kuuluvien paluukustannukset korvataan. Emme kuitenkaan ota MITÄÄN VASTUUTA esimerkiksi valarin vihasta tai muista vastaavista pois Valinorista lähtemisestä aiheutuivista ongelmista.

Disclaimer: Tämä on parodiaa. Joten älkää odottako matkaa älkääkä maksako matkasta millekään taholle.